×

 • Eetwinkel @ The Corner

  Wij, als Cafetaria @ The Corner , bestonden afgelopen november al weer 12,5 jaar!

  Deze mijlpaal hebben we direct aangegrepen om onze cafetaria, zowel buiten als binnen, een nieuwe uitstraling te geven. Dit hebben wij in samenwerking gedaan met de nieuwe concept-formule Eetwinkel.

  Na jaren lang samengewerkt te hebben met landelijke formules als FoodPlanet en Plaza food for all vonden we het tijd om onze cafetaria een verfrissende uitstraling te geven die veel beter past in deze tijd.

  Eetwinkel is een concept-formule, die een intensieve en gerichte samenwerking aangaat met de plaatselijke ondernemer en met uitgekiende reclame- en marketingsacties ons op een juiste manier kan ondersteunen, zodat wij onze gasten nóg beter kenbaar kunnen maken wat we te bieden hebben op het gebied van eten & drinken.

  Wij vinden het zeer belangrijk om kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs te kunnen bieden en besteden dan ook ruim de aandacht aan het ontwikkelen en produceren van ambachtelijke producten uit eigen keuken. Vleesproducten, zoals onder andere de kipschnitzel is hier een goed voorbeeld van. Maar u moet ook zeker onze ambachtelijk hamburgers van de plaat eens komen proberen!

  ‘s Winters bieden wij ook verse stamppotten en erwtensoep uit eigen keuken en in de zomer kunt u heerlijk op ons terras vertoeven onder het genot van een heerlijk ambachtelijk schepijsje.

  Wist u ook dat wij een bezorgservice hebben met scooter én auto? En om het nóg gemakkelijker te maken kunt u zelfs vanuit huis of bedrijf online bestellen via de computer, tablet of smartphone. U kunt dan bij ons uw bestelling afhalen zonder lange wachttijden of wij komen uw bestelling bij uw bedrijf of aan huis afleveren.

  Als familiebedrijf zullen wij u enthousiast verwelkomen!

  Eetwinkel onlinebestellen Eetwinkel @ The Corner, Raalte

  Contact

  Kwartel 12
  Raalte 8103 EB
  Telefoon: 0572 363 425
  E-mail: info@eetwinkelthecorner.nl

  Eetwinkel Eetwinkel @ The Corner 3 Eetwinkel @ The Corner, Raalte Eetwinkel Eetwinkel @ The Corner 4 Eetwinkel @ The Corner, Raalte Eetwinkel Eetwinkel @ The Corner 1 Eetwinkel @ The Corner, Raalte

 • Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Eetwinkel onlinebestellen Eetwinkel @ The Corner, Raalte

  Contact

  Kwartel 12
  Raalte 8103 EB
  Telefoon: 0572 363 425
  E-mail: info@eetwinkelthecorner.nl