×

Chefs Culinar

Eetwinkel is onderdeel van de internationale horecagroothandel CHEFS CULINAR, een gerenommeerde totaalleverancier van food, non-food en versproducten. CHEFS CULINAR is marktleider in Duitsland en Denemarken, en heeft daarnaast vestigingen in Oostenrijk, Polen en Zweden. CHEFS CULINAR is in 1923 opgericht in Duitsland, en is sinds 2011 actief op de Nederlandse markt met een eigen vestiging in Nijmegen.

Als totaalleverancier levert CHEFS CULINAR een kwalitatief en compleet assortiment bestaande uit A-merken van Nederlands en Duits label. Uw producten worden geleverd met behulp van de modernste opslag- en vervoerstechnieken en middels een efficiënte logistiek.

chefsculinar

CHEFS CULINAR hecht, net zoals Eetwinkel, veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band met klanten en leveranciers. Beide streven wij naar een langdurige samenwerking op basis van vertrouwen en liefde voor het horeca vak. Lees meer ….


eetwinkel horeca concept nieuws
1 mei 2015

Corporate brochure

CHEFS CULINAR is een totaalleverancier van food, non-food en versproducten voor de Horeca, Zorg en Catering. Hier ligt onze passie en ervaring, in deze branches voelen wij ons thuis, van deze branches spreken we de taal, deze branches zetten we in beweging. Ons Duitse moederbedrijf timmert sinds 1923 ambitieus aan...
Lees meer

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.*

privacy verklaring