×

Eetwinkel Worden?

Een uniek en modern totaalconcept voor de horeca

Eetwinkel is opgericht vanuit de gedachte dat de horeca ondernemer die naar een hoger plan wil, meer baat heeft bij een gerichte samenwerking dan bij een landelijke formule. Het concept is gebaseerd op samenwerking, vrijheid en creativiteit. Eetwinkel biedt maatwerk voor elke locatie; maatwerk op het gebied van marketing, advisering en ondersteuning. De Eetwinkel ondernemer kan hierdoor het beste in zichzelf naar boven halen.

Eetwinkel is een energiek concept voor ondernemers met passie en een eigen visie. Als ondernemer van een cafetaria, lunchroom of brasserie kunt u uw eigen koers blijven bepalen, terwijl u profiteert van de professionele ondersteuning van Eetwinkel. Wij zijn er voor ondernemers die elkaar willen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren.

eetwinkel-horeca-concept

Waarom een Eetwinkel beginnen?

Een Eetwinkel beginnen betekent kiezen voor zelfstandigheid, samenwerking en vernieuwing. Het voordeel van het Eetwinkel concept is dat u zichzelf sterker kunt positioneren zonder dat u opgeslokt wordt in een landelijk actiebeleid. Creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd, mede doordat verschillende Eetwinkel ondernemers elkaar inspireren door goede ideeën en ervaringen te delen.

Wij zetten marketingacties niet landelijk in, maar kijken naar de beste strategie per locatie. Zo biedt Eetwinkel de ondernemer een volwaardige lokale website, professionele ondersteuning bij social media, een compleet jaarplan vol met ludieke en onderscheidende vrijblijvende acties en lokaal georiënteerde narrowcasting, volledig in Eetwinkel huisstijl.

Als Eetwinkel ondernemer betaalt u een jaarlijkse bijdrage aan Eetwinkel die volledig ten gunste komt van uw eigen onderneming. Zo kunt u het bedrag zelf besteden aan lokale marketing en eigen initiatieven.

Uw Voordelen

– U bepaalt 100% uw eigen assortiment en verkoopprijzen
– Lokale marketing, uniek voor iedere locatie
– Professionele ondersteuning op gebied van social media, hygiëne en assortiment
– Diverse product workshops, trainingen en inspiratiedagen
– Hechte samenwerking; (van) elkaar leren en inspireren
– Kwalitatieve en eigenzinnige uitstraling
– Diverse professionele foodconcepten
– 100% maatwerk
– Bijdrage 100% ten goede van eigen onderneming
– MVO bewust ondernemen

Een Eetwinkel Starten

Bent u een beginnend ondernemer of wilt u een samenwerking aangaan met Eetwinkel met uw bestaande onderneming? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.


eetwinkel horeca concept nieuws
28 mei 2018

Win een JBL bluetooth speaker!

Van 1 t/m 30 juni 2018 maak je bij Eetwinkel kans op een JBL bluetooth speaker. Deze actie is in samenwerking met Coca Cola. Bij elke Eetwinkel locatie wordt een JBL bluetooth speaker (incl. hoesje) verloot. Hoe maak je kans om deze te gekke speaker te winnen? Koop een Fuze...
Lees meer
19 mei 2018

Supersnack tweede Eetwinkel in Zutphen!

Op een mooie locatie in het centrum wordt op vrijdag 25 mei a.s. de tweede Eetwinkel in Zutphen geopend. In 1998 zag Supersnack, van eigenaren Michel en Martine Hissink, het levenslicht. Sindsdien werd Supersnack al tweemaal rigoureus verbouwd en ook nu krijgt de zaak een nieuwe uitstraling. Martine: “Door de...
Lees meer
19 april 2018

Plaza Leesten wordt Eetwinkel Leesten!

Eetwinkel Leesten bevindt zich op een mooie locatie aan het water in Zutphen, bij winkelcentrum Leesten. Gasten kunnen hier lekker eten en drinken bij de lekkerste winkel van Nederland. Plaza Leesten werd in 2007 geopend door Arjan en Coby Menzing. Na enkele jaren werd het pand te klein en is...
Lees meer
6 april 2018

Snack & Burgerstation wordt Eetwinkel Kwebbles!

Al 18 jaar is Snack & Burgerstation Kwebbles een begrip in Geertruidenberg. De cafetaria staat bekend om de goede kwaliteit snacks en frites, burgers, maaltijdsalades en vers belegde stokbroodjes. “Na al die jaren vinden wij het tijd voor een nieuwe stap, omdat we vernieuwend willen blijven”, aldus eigenaren Antoine en...
Lees meer

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.*

privacy verklaring