×

Eetwinkel Worden?

Een uniek en modern totaalconcept voor de horeca

Eetwinkel is opgericht vanuit de gedachte dat de horeca ondernemer die naar een hoger plan wil, meer baat heeft bij een gerichte samenwerking dan bij een landelijke formule. Het concept is gebaseerd op samenwerking, vrijheid en creativiteit. Eetwinkel biedt maatwerk voor elke locatie; maatwerk op het gebied van marketing, advisering en ondersteuning. De Eetwinkel ondernemer kan hierdoor het beste in zichzelf naar boven halen.

Eetwinkel is een energiek concept voor ondernemers met passie en een eigen visie. Als ondernemer van een cafetaria, lunchroom of brasserie kunt u uw eigen koers blijven bepalen, terwijl u profiteert van de professionele ondersteuning van Eetwinkel. Wij zijn er voor ondernemers die elkaar willen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren.

eetwinkel-horeca-concept

Waarom een Eetwinkel beginnen?

Een Eetwinkel beginnen betekent kiezen voor zelfstandigheid, samenwerking en vernieuwing. Het voordeel van het Eetwinkel concept is dat u zichzelf sterker kunt positioneren zonder dat u opgeslokt wordt in een landelijk actiebeleid. Creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd, mede doordat verschillende Eetwinkel ondernemers elkaar inspireren door goede ideeën en ervaringen te delen.

Wij zetten marketingacties niet landelijk in, maar kijken naar de beste strategie per locatie. Zo biedt Eetwinkel de ondernemer een volwaardige lokale website, professionele ondersteuning bij social media, een compleet jaarplan vol met ludieke en onderscheidende vrijblijvende acties en lokaal georiënteerde narrowcasting, volledig in Eetwinkel huisstijl.

Als Eetwinkel ondernemer betaalt u een jaarlijkse bijdrage aan Eetwinkel die volledig ten gunste komt van uw eigen onderneming. Zo kunt u het bedrag zelf besteden aan lokale marketing en eigen initiatieven.

Uw Voordelen

– U bepaalt 100% uw eigen assortiment en verkoopprijzen
– Lokale marketing, uniek voor iedere locatie
– Professionele ondersteuning op gebied van social media, hygiëne en assortiment
– Diverse product workshops, trainingen en inspiratiedagen
– Hechte samenwerking; (van) elkaar leren en inspireren
– Kwalitatieve en eigenzinnige uitstraling
– Diverse professionele foodconcepten
– 100% maatwerk
– Bijdrage 100% ten goede van eigen onderneming
– MVO bewust ondernemen

Een Eetwinkel Starten

Bent u een beginnend ondernemer of wilt u een samenwerking aangaan met Eetwinkel met uw bestaande onderneming? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.


eetwinkel horeca concept nieuws
1 november 2017

Twee podiumplaatsen in de Cafetaria Top 100!

Op 30 oktober jl. vond in Studio 21 te Hilversum de uitreiking van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 plaats. Maar liefst 10 Eetwinkels wisten zich te plaatsen in de Top 100, waarvan er drie zelfs in de Top 6 zijn geëindigd. Eetwinkel Sterk langs de Lijn staat op een prachtige...
Lees meer
5 oktober 2017

10 Eetwinkels in de Cafetaria Top 100!

Ook dit jaar is Eetwinkel weer goed vertegenwoordigd in de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Maar liefst 10 Eetwinkels staan in de Top 100. Wij zijn trots op deze geweldige prestatie! De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand...
Lees meer
24 juli 2017

WIN EEN BBQ BIJ EETWINKEL !

EETWINKEL heeft een grote BBQ actie deze zomer i.s.m. Coca-Cola. Bij elke EETWINKEL locatie wordt een originele Coca-Cola barrel BBQ verloot. Het werkt heel simpel: koop een Coca-Cola product bij EETWINKEL en maak kans op deze mooie barrel BBQ in originele Coca-Cola zero uitstraling. De actie loopt t/m 31 Augustus...
Lees meer
4 mei 2017

Eetwinkel op locatie

Dat je bij de EETWINKEL locaties lekker kan ETEN&DRINKEN en gezellig kan zitten weten de meeste mensen inmiddels wel, Maar wist je ook dat er verschillende EETWINKELS zijn die al dat LEKKERS op locatie kunnen verzorgen ?? EETWINKEL ´t Hoekje uit Ouddorp, en EETWINKEL BeBo uit Sevenum, beschikken allebei over...
Lees meer