×
  • schnitzel on cooking pan
  • Burger mit Pommes auf Holz
  • Rows of young potato plants on the field
  • header-eetwinkel-aardappelen
  • Grilling shashlik on barbecue grill
  • Ingredients for cooking burgers. Raw ground beef meat cutlets on wooden chopping board, red onion, cherry tomatoes, greens, pickles, tomato sauce, cheese, herbs and spices over black background, top view.
  • Two fresh submarine sandwiches
  • Fresh tomato salad with feta
  • Healthy vegetarian salad making preparation with tomatoes on rus
  • fried eggs on dark background with space for text

Nieuwe Eetwinkel-vestiging geopend

1 Februari is de nieuwste Eetwinkel-vestiging geopend: Eetwinkel Sterk Langs de Lijn. Sterk langs de Lijn is een cafetaria gevestigd in een voormalig NS-stationsgebouw in Wierden. De cafetaria wordt sinds 1998 gerund door Raymond en Marinka Sterk. Omdat zij behoefte hadden aan marketingondersteuning kwamen zij bij Eetwinkel terecht. De komende periode zet Eetwinkel in samenwerking met Sterk langs de Lijn meer in op lokale marketing. “Voor ons biedt Eetwinkel een totaalconcept. We krijgen binnenkort alvast nieuwe narrowcasting. Helemaal op ons afgestemd”, aldus Marinka.

Eetwinkel Sterk langs de Lijn

Vanaf nu gaat Sterk langs de Lijn verder onder de naam Eetwinkel Sterk langs de Lijn. Bij de Eetwinkel kun je terecht voor lunch, diner, een aangeklede kop koffie, een borrel op het terras of verse frites met een snack. Zelfs catering voor feesten of een barbecue op maat is mogelijk. Door zich aan te sluiten bij Eetwinkel krijgen ondernemers Marinka en Raymond extra ondersteuning, maar behouden hun vrijheid als ondernemers. “Onze Eetwinkel krijgt een compleet nieuwe look en feel, maar we blijven baas in eigen huis. We zijn niet verplicht om een bepaald assortiment te voeren.”

Echter ondernemers met passie en visie

René van den Heuvel is, als conceptmanager, landelijk verantwoordelijk voor Eetwinkel. René vertelt: ”We zoeken bij Eetwinkel échte ondernemers met passie en een eigen visie. Ondernemers die elkaar kunnen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren. Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto. Ik ben dan ook erg trots dat Sterk langs de Lijn de keuze heeft gemaakt zich aan te sluiten bij onze club.”
Eetwinkel Sterk langs de Lijn wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met een relatief nieuwe horecagroothandel in Nederland: CHEFS CULINAR.

EETWINKEL STERK LANGS DE LIJN, SPOORSTRAAT 2, 7641 BJ WIERDEN, TEL. (0546) 57 72 00.
Openingstijden: maandag: gesloten, dinsdag-woensdag-donderdag: 11.30 – 20.00 uur, vrijdag en zaterdag: 11.30 – 23.00 uur, zondag: 12.00 – 20.00 uur

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.*

privacy verklaring